apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

5.1.11

MARI BERKONGSI RASA..

assalamualaikum dan selamat sejahtera


patutkah aku tutup blog novel dan cerpen  ?


masa aku buat blog tu, aku kabur tentang di mana hendak ku letakkan senarai novel dan cerpen yang aku tulis supaya anda, kawan2 semua dapat baca dengan mudah. aku terlupa sama sekali bahawa anda semua boleh membacanya sekiranya aku masukkan dalam label aje... aduhhh... dungunya aku, kan???


tapi, bila senarai dah ada dalam blog ini, bermakna blog itu sudah tidak diperlukan lagi, betul tak? jadi, baik aku tutup aje.... lagipula semua updates tertumpu di LUAHAN ini. senang, kan ?


so, tolong kasi pendapat sikit, boleh tak? 


patutkah sofi tutup blog novel dan cerpen, http://annealiku.blogspot.com?

sofi

6 ulasan:

  1. Tak tutup pon okey tutup pon okey . Kalau cikgu sofi rasa boleh handle dua2 teruskan , kalau tak leh handle tutup je la . lagipun kat sini pon still boleh baca kan cerpen dan novel tersebut . hehe~

    BalasPadam
  2. janganlah tutup kak..
    kadangkala susah nak cari label untuk novel/cerpen akak yang lepas...
    tapi itu cuma cadangan saya lah
    tapi apa pun akak buat kat blog ni saya tetap sokong

    BalasPadam
  3. lebih baik tutup if rasa terlalu berat untuk handle dua dua blog...

    BalasPadam
  4. @seed169
    susah lago ke seed169? nak cari novel dan cerpen?

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.