apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

10.1.11

lambat loading? aduiii...

assalamualaikum dan selamat sejahtera

sepanjang dua hari bercuti, aku sangat terkejut dengan statistik nuffnang terutama pageviews dan unique. mahunya tidak, minggu lepas, aku baru tukar ke dot.com...kelam kabut tp unique boleh tahan. lihat gambar.... 
tapi hujung minggu ni? anda lihatlah....

maka aku buat kesimpulan bahawa, buat blog ni, aku janganlah hendak syok sendiri. huhu... kalau blog cantik menawan, tapi tak dapat kawan-kawan nak masuk sebab lambat loading, perghhh... jadilah hal yang macam di atas. padan muka aku..... 

jadi, aku dah habis fikir dah.... aku buat blog bukan untuk aku aje tapi untuk kita supaya dapat sama2 baca.... so bacalah.... rasanya, dah okey sikit dah kot...

kepada anda yang baru dapat masuk semula ke luahan, selamat kembali.

p/s: kalau ada lagi yg menghadapi masalah nak masuk ke sini... emel aku, k! hana.arisya@gmail.com


sofi

2 ulasan:

  1. tima kasih kak sofi. memang dah ok dah. heheh mggu lepas mmg pikir bnyak kali nk masuk sini..nak masuk kena tegok list update luahan siap2 kat dashboard sendiri..

    cuma kak sofi bole kemaskan sket tepi belah kanan tuh, sbb nampak semak sket hehheheh

    terima kasih sbb perihatin..

    BalasPadam
  2. @ozzy

    kita saling prihatin sesama kita... semuanya supaya anda muda membaca apa yang tercoret di luahan, hmm...

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.