Follow Us @soratemplates

22.1.11

KUALI OH KUALI

pasangan suami isteri ini sudah berpisah selama 2 tahun. kini si suami tinggal dengan ibu saudaranya sementara si isteri dan anak-anak duduk di rumah mereka. 

suami ini yang berumur 45 tahun kerap datang ke rumah isterinya untuk menghantar duit (nafkah, kot?) kepada anak-anak. si isteri tak suka. 

kemuncaknya semalam, ketika suami itu datang, si isteri dah ketuk kepala suami dengan kuali. pengsanlah suami tu yang ada penyakit kencing manis. kebetulan anak mereka ada di rumah. dia bawa bapanya ke hospital. bila sedar, lelaki itu membuat laporan polis.

menariknya, difahamkan si isteri itu terpaksa memukul kepala suami kerana mungkin gelabah. dalam rumah itu ada lelaki lain, kekasihnya! aduh, belum confirm bercerai dah ada boyfriend, apaaalah.....

perempuan itu ditahan namun sudah diikat jamin oleh ahli keluarganya. kes masih disiasat mengikut Seksyen 324 Kanun Keseksaan.

Difahamkan, pasangan terbabit sudah 17 tahun mendirikan rumah tangga dan mempunyai tiga anak berusia belasan tahun, namun mempunyai masalah rumah tangga sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

sumber metro

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.