Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

aku sedang tengok cerita jewel in the palace. anak aku download. sejak kali pertama menontonnya, aku dah memang kagum dengan jalan cerita d...

jewel in the palace

By Januari 29, 2011


aku sedang tengok cerita jewel in the palace. anak aku download. sejak kali pertama menontonnya, aku dah memang kagum dengan jalan cerita dan set penggambarannya.

bagi yang kagum cerita melayu kita, aku syorkan juga anda tengok cerita korea yang satu ini. mungkin anda nanti akan jadi peminat cerita korea? hehe...

nak tengok sama-sama? alah.... cari aje kat internet tu!

selamat menonton....

sofi

You Might Also Like

8 comments

  1. cter ni mmg sgt bgus...wpn lame gile nk hbes tp jln cte nye buat kn sy sabar hgge akhr episode...haha

    BalasPadam
  2. @cactaceous opuntia
    itulah ... kagum dengan penghayatan penulisnya. kalaulah mampu tulis sebaik itu...

    BalasPadam
  3. saya pun suke, dok melotok depan tv tu masa ditayangkan, ada unsur pengajaran dan ilmu tentang perubatan dan masakan.

    BalasPadam
  4. Kalo x salah citer ni tayang tahun 2004, ke 2005.. ntah la.. yg saya tahu ni la korea kedua yg buat saya tertunggu2 tiap hari.. citer first tajuk Romance, tayang kat tv2 kol 6 ptg. yg ni x pasti, tapi rasanya 8.30 malam kat 8tv... Citer ni memang bagus.. suka sangat2... Antara citer korea yg pali8ng saya suka... Siap download lam lappy pastu lam pc pon ade gak dah tu lam cd pun burn lagi..

    BalasPadam
  5. @HirumaKecil
    haha... kak sofi baru habiskan...puas dpt tgk citer berlualiti camni

    BalasPadam
  6. akak:mne anak akak download cte ni ye..sy xdpt2 cari...huu

    BalasPadam
  7. @cactaceous opuntia
    http://www.megaupload.com/?f=Z5D2AKQR

    kat situlah dia upload citer tu dik. try laa..hehe

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.