apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

25.1.11

adegan di ranjang...satu kemestian filem melayu? owhh?


amboi.... seronok baca tajuk tu, kan? baca tajuk pun dah best, apa lagilah kalau dapat berlakon dengannya, ya?

hmm.... dah tersenyum? ehhh..ada yang marah? alaaaa.....
saya cuma ikut arahan pengarah filem sahaja. watak menghendaki saya 'berlakon' di ranjang. jadi saya pun berlakonlah!! tu aje... it is not real, okey....

uwaaa........

kenapa banyak filem malaysia di akhir 2010 dan awal 2011 ni menjurus kepada 'adegan ranjang?' kenapa ya? apakah kalau tak ada adegan ranjang, filem tak laku?

kesiannya penerbit filem, kan.. kalau filem mereka tidak laris. siannn.....

tak pe... tunjuklah banyak-banyak... huhu.... menyampah!

cerita yang baik tak perlukan semua tu. cuba matang sikit!

okey, berbalik kisah si mimi di atas..anda boleh baca cerita penuh tentang lakonannya di sini

sofi 

3 ulasan:

  1. filem melayu pun dah x de beza dgn filem barat.
    agaknya pengarah tu otak blue kot.

    BalasPadam
  2. Tapi kalau nak tengok chute sampah non-stop entertainment, dramas & films product melayu. Bukalah Astro 104, 105 dan dlm Package Mustika. Astro 611 pun sikit lebih kurang jugaklah. Ini lah dalam pembikinan generasi akan datang kita...Generasi Loyar Buruk.

    Macam chute sampah rumah flat. Lepas satu-satu...program sampah. Dulu kini dan yang akan datang...Semua sampah.

    Melayu pun macam katak bawah tempurung. Especially yang tak tau cakap orang putih, nak cakap orang putih!

    Yang pelawak pulak, kalau cakap orang putih sikit itu dah kira satu kelakar!

    Memang melayu macam katak bawah tempurung...selagi sesuatu tak di alihbahasakan maka ilmu melayu hanya berlegar dalam tempurung itu.

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.