Follow Us @soratemplates

28.12.10

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH, CIKGU!

salam... selamat pagi, good morning, ni hau ma, vanakam, namaste...hehe.. 
ceria betul ek pagi selasa ni? 
mestilah.... sebab nak ambil mood nak ke sekolah pagi ni, ada mesyuarat guru kali pertama sesi 2011. 
dah nak buka sekolah dah, kan? alhamdulillah..... 
memang excited nak ke sekolah ni sebab dah sebulan mulut tak cakap banyak. ada tidak pun, asyik membebel melalui entri wakakaa... macam-macam aku ni!
okey, kepada cikgu-cikgu yang sempat tengok blog pagi ni (macam aku yang sempat jugak masukkan entri), hmm... 
selamat memulakan tugas 2011 mulai hari ini sebab esok ada meeting, lusa pun! then hari jumaat rehat sat. lepas tu, 3 januari, kita akan terus mengajar. 
harap-harap, dapatlah mengajar maths dan fizik sepertimana yang diminta... 
owhhh, aku memang selalu bernasib baik, alhamdulillah... 
kelas maths aku memang selalu yang depan dan subjek fizik pun gitu jugak.... so masalah disiplin memang sangat, sangat..... sifar. hehe. kira oraitlah....
okey, bye... assalamualaikum...
okey, nak siap dah ni! 

selamat memulakan operasi... hehe...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.