apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

1.12.10

segmen: bersama followerku 3

ini ialah kumpulan ketiga. kenali mereka. dan kalau nak follow diorang, silakanlah! aku harap, kita boleh kenal antara sesama kita dengan lebih mesra. dan kita akan saling berhubungan.


manis orangnya. asal melaka. kalau x silap dia masih duduk dengan emak walaupun dah kahwin kerana suami jauh di labuan, kan noor? blognya pun lembut-lembut aje bahasa selembut wajahnya hehe... terjahlah!

2. galerisrisuri

yang ni orang bisness. aku tak mau kacau le, hehe... korang pergilah tengok blog dia, okey!


ni, orang telecommunications. umur 24 tahun. comel sangat. ada jugak bakat menulis. katanya dia duduk kat 'sin city' hehe..maaf tanya...kat mana tu?

jumpa lagi!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.