Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

masa dia ni berlakon dalam boys over flowers, dia x nampak seperti dalam gambar di sebelah, kan? woobin, anggota f4 dalam bof tu selalu rang...

KIM JOON @ WOOBIN BOF

By Disember 22, 2010

masa dia ni berlakon dalam boys over flowers, dia x nampak seperti dalam gambar di sebelah, kan? woobin, anggota f4 dalam bof tu selalu ranggi, betul tak? tapi tengoklah gambar. encem...hehe


woobin atau nama sebenarnya kim joon, pelakon-penyanyi terkenal korea ini (dia anggota kumpulan t-max), akan menyambung pengajiannya di salah sebuah universiti terkemuka korea selatan, the Hankuk University of Foreign Studies.


woobin akan mengambil jurusan global culture content dan mula sesinya ialah pada mac 2011. 

aku memang kagum dengan mereka yang gigih untuk menambah baikkan kualiti diri. yang tidak malu menambah ilmu walau sudah terkenal. memang hebat! 


di malaysiapun ada artis-artis yang rajin begini. misalnya vanidah imran dan suaminya serta budak uitm (kawan baik tizz zakiah dlm cerita popular dengan remy ishak?) lupa pulak nama dia. sekadar menyebut beberapa nama.


contoh-contoh begini yang kita mahu daripada artis kita. bukannya kisah-kisah gosip murah seperti mengapa perlu jadi seksi yang menyeksakan, huhu....

You Might Also Like

0 comments

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.