apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

19.12.10

HANIS ZALIKHA LEBIH TERKENAL DARIPADA SITI NURHALIZA?

HANIS... lebih popular kerana blog.    

inilah hanis zalikha. memang sangat cantik, manis dan menjadi pujaan lelaki. seorang model tetapi juga seorang penuntut uitm yang mementingkan pelajaran melebihi kerjaya peragaannya. 


so macam mana dia ni boleh jadi lebih popular daripada datuk siti nurhaliza pula?







owhh, hanis zalikha adalah antara 'keywords' atau nama yang paling dicari dalam "google search". tak percaya?


cuba lihat senarai di bawah ini:-



>10 individu paling dicari dalam Google Malaysia


1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger)


hebat kan, dia? 


sumber:metro

4 ulasan:

  1. hehehe normal la tu
    datuk siti dah memang sah2 glemer.satu malaysia dah kenal kot.buat ape nak cari kan
    hanis zalikha nih glemer jugak tapi sebab die pon blogger, ramai org makin nak kenal ngan die.sebab tu la ramai org cari hehe

    BalasPadam
  2. @cKyN WaN

    sokong dan suka pada hanis zalikha, kan..

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.