apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

22.12.10

GELISAH

itulah...
masa hendak buat pengakuan, dia tidak berfikir dalam-dalam. ikutkan sangat tuntutan nafsu serakahnya. kagum sangat dengan 'it gets better' nya...

so, ni aku nak tanya pada dia....

does it get better now? or is your life becoming worse than before?

merujuk kpd apa yang aku baca, aku rasa kehidupannya sekarang sudah tak aman. sudah tidak tenang sebab dia kata, dia dah tak berani nak keluar rumah macam dulu. dia kata, dia takut sebab ada yang cuba nak bunuh dia. 

dah terbukti, bila anda melangkaui batas yang Allah dah tetapkan, cepat sahaja Allah membalasnya wahai Azwan Ismail. 

siapa azwan ismail? laa, dah lupa pulak? ok, baca semula di ....sini


nak tahu keluh kesahnya selepas membuat pengakuan? nak tahu apa kata datuk harussani, mufti perak? baca (yahoo)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.