apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

29.12.10

AKHIRNYA....

bercakap tentang domain, hosting dan semua berkaitan blog, memang memeningkan... 

nak tahu? aku beli domain + hosting daripada netkl. dengan gembiranya aku dapat satu wordpress blog. dari dulu, minat gila padanya tapi itulah saja yang aku mampu lakukan iaitu minat > tengok > renung..... 


tiap kali nak ubahsuai, habislah... baru dua hari hari tu, aku belek apa ntah, rosaklah blog wp itu! sampai x boleh nak bukak langsung domain yang baru dibeli..hehe...


sudahnya aku buat keputusan dan sangat-sangat berterima kasih kepada tenaga kerja netkl yang sudi membantu aku balik ke blogger maka terbentuklah luahan dengan domain sendiri di sini. 


sedih jugak, tapi sebab dah dapat guna juga theme wordpress ni, okeylah, kan! x apalah kalau tidak mampu secanggih mereka yang betul-betul menggunakan segala php term whatsoever...


biarlah aku setia dengan blogger sahaja walaupun sedikit curang kerana menggunakan wp2blogger template. hmm...


ada yang hendak menukar ke domain sendiri? cubalah... x ada apa-apa yang akan hilang baik follower mahupun buffered earning, jangan risau.


selamat maju jaya...dan selamat tahun baru..





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.