apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

1.12.10

ajal ditempah?

aku baca kisah seorang lelaki berusia 32 tahun ini di yahoo. kesian jugak laa... mati sesia aje dia ni!

anda tahu? kisah ni berlaku di satu apartment di Gold Coast, Australia. menurut berita AFP, lelaki ini dan beberapa orang kawannya sedang menyambut parti hari jadi. entah kenapa, dia buat2 nak terjun dari apartmennya di tingkat satu. kononnya, dia boleh melompat terus masuk dalam kolam. tapi malangnya, dia tak jatuh dalam kolam tapi kepalanya terhantuk kat konkrit tepi binaan kolam tu. dia mati di tempat kejadian. 

untuk anda di luar sana, berhati2lah. jangan terlalu seronok. ketawa yang banyak pertanda kepada tangisan. hehe...entah ya, entah tidak!

salam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.