apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

7.11.10

wonder girls bukan wonder pets, okey..

I want nobody
nobody
but you....

betul ke? itukan lagu nobody? hehe...

aku bukan minat pun tapi anak2 semua suka dok nyanyi lagu tu. 

sekarang ni, artis korea mmg menjadi kegilaan remaja, kan? kumpulan2 yg pelbagai nama termasuklah kumpulan wonder girls ini memang amat disukai kerana lagu-lagu mereka yang rancak, gerak tari yang lincah dan tentu sekali kerana dibekalkan wajah-wajah yang comel. wonder girls bukan setakat popular di korea dan asia malah di persada seni dalam dunia hiburan antarabangsa.

baru2 ni, kumpulan yang dianggotai lima gadis jelita dari Korea Selatan itu berjaya menduduki tangga ke-38 dalam senarai wanita paling seksi dunia. seksi wooo... jangan main2. banggalah tu? banggalah sangat, huhu...
Paling seksi bererti...jelitawan-jelitawan ternama dunia yang mampu mencairkan hati lelaki dengan penampilan paling menawan. Wonder Girls tergolong antara 100 nama yang berjaya merebut tempat dalam senarai tersebut.

harap..artis melayu perempuan islam tidaklah mengikut jejak langkah wonder girls ini. mereka itu bukan islam, kita lain ya!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.