Follow Us @soratemplates

15.11.10

ular mengajar mereka

Sebaik saja sampai di kawasan perkelahan yang mempunyai sebatang anak sungai itu, si lelaki menyorokkan motosikal di dalam semak. Manakala tempat mereka pilih itu pula terlindung di sebalik pokok balak berhampiran gigi air sungai. Pada tengahari itu memang sunyi. Seorang manusia pun tidak kelihatan.

Bukan main seronoklah mereka berdua kerana dapat bermadu kasih tanpa gangguan, meskipun terbit rasa bimbang kalau ada yang mengintip di sebalik semak atau diserbu pihak berkuasa. Tapi perasaan rindu dendam yang membara mengatasi segala-galanya. 
Di situ, pada mulanya mereka berbual-bual sambil berpegangan tangan. Kemudian melarat ke bahagian lain pula. Seterusnya nafsu mula menguasai diri masing-masing. Berbekalkan kertas suratkhabar, ia dijadikan alas untuk mereka berbaring. Pakaian si perempuan dilucutkan satu demi satu, selepas itu yang lelaki pula menanggalkan pakaian.

Mereka bercumbu rayu dan terus berzina tanpa menyedari di dalam rumpun semak di hujung kaki mereka berlengkar seekor ular sawa sebesar paha orang dewasa sedang mengeram.........

ingin tahu apa yg berlaku kpd pasangan ini seterusnya?
buka sini
terima kasih ya...encik amran hassan.

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.