Follow Us @soratemplates

9.11.10

tiada rahsia lagi?

Tinjauan Berita Harian mendapati kebanyakan peralatan seks yang diimport dari China  dijual tanpa berselindung dan diletakkan secara terbuka di atas meja. Pendek kata, pengunjung pasar malam pasti disajikan dengan lambakan peralatan seks di pasar malam di sini, yang dijual sama seperti menawarkan longgokan alat permainan kanak-kanak. Malah, peniaga yang menjual barangan berkenaan tanpa segan silu sedia menawarkan khidmat menerangkan kaedah penggunaan setiap jenis peralatan seks itu kepada pelanggan yang singgah di gerai mereka. 

Tinjauan mendapati kebanyakan pengunjung yang singgah di gerai berkenaan adalah golongan lelaki. Kelihatan juga pelanggan wanita yang ‘nakal’ tanpa segan silu turut meminta penerangan mengenai kegunaan alat berkenaan, tetapi kemudian meninggalkan gerai itu tanpa membelinya. 

semua yg ditulis berlaku di pasar malam di sarawak. 

sofi: ni kl x dibendung, pasti akan menular. penyakit masyarakat yg semakin tidak tahu malu ini haruslah dicegah krn mencegah lebih baik dpd mengubati. perkara2 berkaitan seks jgnlah terlalu didedahkan kpd masyarakat. nnt rasa ingin tahu semakin membuak2 pd generasi muda. susah kita akhirnya.

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.