apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

20.11.10

sudah gila atau terlalu cerdik berfesyen?

Sheer madness or sheer genius? Victoria Beckham wore a see-through top for a flight from New York to Los Angeles
kenal tak perempuan cantik di sebelah ni? eleh, takkan x kenal pulak, kut? perempuan berumur 36 tahun ini ialah isteri david beckham yang ter d popular tu. penyanyi spice girl, si victoria posh tu...

eh, okey... nak cakap pasai baju yang dia pakai tu. baju kait tu, tau! dulu-dulu kalau perempuan buat baju dengan cara mengait benang bulu, baju tu untuk dipakai sebagai sweater atau pun baju sejuk dan juga baju bebudak kecil yang baru lahir. sebab apa?

anda tak tahukah?

baju begini sangattt  'c - through' maksudnya tembus!

itulah sebabnya kenapa wartawan kat airport new york terkejut beruk. selama ini victoria dikenali sebagai seorang yang menjaga penampilannya. diorang panggil dia sebagai salah seorang wanita paling bergaya di atas planet bumi ni. tetiba dia muncul di khalayak dengan baju yang membolehkan orang tengok.....
Trendy: She teamed the top with black thigh-high boots, grey jeans and a bag from her own collection Trendy: She teamed the top with black thigh-high boots, grey jeans and a bag from her own collection
kulitnya?
huhu....

patutlah islam suruh hambanya menutup aurat, kan?

2 ulasan:

  1. tapi ramai pulak remaja Islam sekarang pakai baju tapi sebenarnya telanjang

    huhu

    LATEST ENTRY

    APAKAH TUJUAN ANDA MENULIS BLOG?

    TOP 10 UNDI ANDA MASIH DIPERLUKAN?

    **vote utk GKSB yer makaseh =)

    BalasPadam
  2. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    itulah... sbb tu kl kita boleh menegur secara halus di blog...alhamdulillah

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.