Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

alhamdulillah, keputusan poll dah keluar. nampaknya ramai yg mahu sofi masukkan semula entri cintaku satu. okey.... sofi hanya akan mula b...

notis...

By November 03, 2010

alhamdulillah, keputusan poll dah keluar. nampaknya ramai yg mahu sofi masukkan semula entri cintaku satu.

okey.... sofi hanya akan mula buat posting cs apabila penerbit dah pasti nak terbitkan novel cs itu, ya kawan2. bukan sekarang, sebab banyak yang sudah diubahsuai semasa sofi edit hari tu. jadi apa-apa pun sofi sangat2 berharap agar anda sabar menunggu.

jangan jemu berkunjung ke luahan..

You Might Also Like

7 comments

  1. x sabar nak tunggu CS ni publish...dah rindu sangat kat Taufik dan Hana...nak tahu kesudahan Taufik dan Hana...
    akak bila citer ni nak publish....

    BalasPadam
  2. kak sofi..taufik mati kew???ala x syok la cam 2...blew nak publish???

    BalasPadam
  3. @ahyee
    tak tau laa... kena beli novelnya nnt kan?

    BalasPadam
  4. kak sofi...novel cintamu cintaku 1 & cinta ku 1 ni sama ker??? naper beza tajuk & cover??? ader kt pasaran dah tk?

    BalasPadam
  5. @Anonymous
    cs di blog dan ccs ialah novel atau buku yang diterbitkan. cover seperti yang baru yang ada di blog. harga RM20. harap anda suka!

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.