apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

27.11.10

lumba, jom!

kali ni aku nak tunjuk pada anda gambar-gambar motosikal yang sering digunakan remaja hari ini untuk ke sekolah, ke tempat kerja, berlibur malah ada yang gunanya untuk merempit. kenapa aku perlu tunjukkannya? sebab aku nak nanti korang tengok dan naik tanpa buat modifikasi. benda dah elok usahlah diubahsuaikan, betul tak? jadi, nanti bila anda berada di atas jalanraya, nampak macam pernah tengok dalam blog aku ni, tapi ada beza sikit...pi cepat, lapor pada polis! hehe...kita bukan nak masukkan pemilik tu dalam lokap! kita cuma nak jaga kebajikan mereka sebab takut nanti...hilang kawalan ke, masuk longkang ke, accident ke...kan, kan?







ingat satu ni aje.... kalau tak hati-hati bawak motor.....
anda akan jumpa mat motor kat bawah! 


thanks kpd semua tuan gambar motosikal kat atas tu. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.