Follow Us @soratemplates

8.11.10

kasihannya mereka...

kisah mati terbakar juga, tetapi bukan kemalangan jalanraya. baca kisah sedih di bawah. sumber: kosmo.

BATU PAHAT - Seorang ibu tunggal dan anak perempuannya yang berusia tiga tahun ditemui rentung dalam keadaan berpelukan setelah rumah mereka di Kampung Seri Paya Darat, Ayer Hitam di sini hangus dijilat api awal pagi semalam.

Mangsa, Lenny Mariayana Daud, 29, ditemui dalam posisi sujud sambil memeluk anaknya, Nor Sabihah Qasreena Mohd. Nizam dipercayai bertujuan melindungi kanak-kanak itu dalam kejadian kira-kira pukul 1.30 pagi tersebut. Mangsa yang merancang untuk berkahwin hujung tahun ini dan anaknya ditemui bersebelahan katil di dalam bilik tidur mereka.

Ketika kejadian di rumah separuh batu dan papan itu, terdapat sembilan ahli keluarga termasuk tiga kanak-kanak namun semua yang lain selamat.

Adik bongsu kepada mangsa, Seri Rusidah Daud, 25, yang baru mendirikan rumah tangga pada Mei lalu turut berada di dalam rumah itu bersama suaminya, Asaari Mohd. Muji, 26.

"Keluarga kami baru sahaja bergembira dengan perkahwinan saya namun tak sangka pula kami terpaksa menghadapi kesedihan atas pemergian kakak dan anaknya," katanya ketika ditemui semalam.

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.