hepi bufday...

siapa sambut hari jadi hari ini. selamat hari jadi ya.
sofi?
hehe... dah lepas dah. 22.10. hari tu
yang geli hati, kan, bila birthdays, kan ke semua kawan2 akan wish kat facebook, betul tak?
jadi sorang anak sofi ni hairan lah
kenapa x de orang wish birthday sofi
nak tahu kenapa?
mudah aje!
sofi tak beritahu...hehe
anak sofi gelak
dia cakap ruginya mama...
kalau tidak mesti ramai yg ucap
tak pelah...
lagipun bukan muda...
kalau nak sambut yg ke 25 ke, 30 ke...okeylah
ini yg ke 49...
hisy...tua tu!
okey...knp tulis pasai harijadi pulak ni?
mmm sbb nak wish happy birthday kepada
shah rukh khan



harijadi dia hari ini....
korang mesti kata merepek ke hape sofi ni......
gilos sangat kat indian man tu?
hehe...
bukan.......
sebagai saudara seislam...
harap2, dia kembali jadi muslim yg baik pd setiap harijadinya
kalau tidak... ciann dia!!!
ok chao dulu.
nak gi sekolah, last utk minggu ini
selamat deepavali...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cerpen: Dia Idaman Jiwa

Yang Terakhir: Versi Cerpen

Inikah Cinta? : Versi Cerpen