apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

1.11.10

Hati membeku mengingatkan....kata janji manismu...

salam...
taktik dan teknik lama yang pengundi sudah muak sebenarnya.
bila di saat-saat macam ni, kan...
masa hendak pilihanraya, kan...
huhu....

i tidak penat, takpe, takpe.....
20 acara tu apalah sangat
you all tanya macam ni, tak best tau...
i ni berkhidmat untuk rakyat galas....

sekarang...
cakap begitulah...
batu sama2 dia pun galas...
uh... uhh.....beratnyerrrr
xpe... kejap aje!
seminggu aje lagi...
sabar wak sabar......

maka pengundi tersenyum...
rezeki mencurah2 sekarang ni
kain batik free, kain pelikat free,
beras 20 kg sekampit free, dapat duit free
wooo best nyerr....

jangan lupa undi saya, tau...

hehe..undi itu sulit dong...siapa tahu...

mintak apa hendak, pasti dapat
tapi bukan sekaranglahhhh
lepas menang pilihan raya nnt....
yg berpaling tadah pun cakap..
okeyy...mmg kami tunggu niii

tapi, percayalah...
hari mengundi itulah
hari terakhir dia di situ.....
nak jumpa lagi....
hehe...
jeng..jeng...jeng...
tunggu.....

bila????
next pru.....

sekadar coretan sofi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.