Follow Us @soratemplates

5.11.10

cintakan isteri orang

SAYA sedang bercinta dengan isteri orang. Dia berusia 32 tahun dan mempunyai dua anak lelaki selepas mendirikan rumah tangga lebih lapan tahun. 

Sejak hari pertama berkenalan, saya banyak mengajarnya mengenai kewajipan memakai tudung, solat serta sifat wanita Islam yang sebenar. Selepas enam bulan, saya mula melihat perubahannya seperti memakai tudung, tidak pernah meninggalkan solat serta mula bersifat malu. 

Saya pernah cuba memutuskan hubungan kami tetapi dia enggan kerana sepanjang lapan tahun perkahwinannya, suaminya tidak pernah sembahyang atau berbincang mengenai agama. 

Sebagai manusia yang lemah, kami pernah terlanjur sebanyak empat kali. Bukan setakat zina, malah kami kerap melakukan mukadimah zina. Saya rasa bersalah memikirkan dia curang kepada suaminya kerana saya. 

apa pandangan anda terhadap mereka? 

cinta.... kadang-kadang membuat manusia lupa pada agama, nasab, keturunan, masyarakat dan dosa.

sofi: bertaubatlah!

4 ulasan:

 1. cisss..
  gaya mcm baik jer ajar pakai tdung sgala..
  tup2 brzina gak

  BalasPadam
 2. itulah yg sofi tak dpt nak faham..jugak!

  BalasPadam
 3. Bila nafsu merajai, yg alim pn bleh t'sungkur.
  Sbb tu la kna ada batasan antra llki & wanita
  Apa salahnya tugas m'didik tu diserahkan pd wanita saja. Itu mgkin lebih baik drpd dilakukan sndri oleh diri yg bkn selayaknya.

  BalasPadam
 4. sesungguhnya, ada syaitan yg bertopeng manusia. dia menyangka dirinya cukup baik namun sebenarnya segala perlakuan jahat itu belum mahu ditinggalkan

  BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.