apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

24.11.10

blogger terkenal di hmetro

entri ini ditujukan untuk mat gebu. aku tumpang bangga, boleh? tahniah! hari ini masuk metro..nanti2 masuk astro, best, kan...
tahniah lagi!

bagi yang tak tahu mengapa, okey let me tell you, cewah...

SEJAK memperkenalkan resipi di blog bermula 2007 di dalam ruangan myresipi.com, Mat Gebu mempunyai ramai pengikut yang ingin mempelajari teknik masakan sama ada makanan berlauk, bergoreng, berkuah, manisan sehinggalah kepada kuih-muih.

Asalnya dia hanya ingin mengumpulkan resipi yang sudah diuji di dapur sebagai koleksi, Mat Gebu atau nama sebenarnya, Adnan Ibrahim, bersyukur ia memberi manfaat kepada orang lain.

Mat Gebu yang mempunyai hampir 4,000 pengikut yang sentiasa menantikan kemunculan resipi terbarunya setiap hari serta ingin berkongsi resipi membuat pastri dengan pembaca.

lihat dan bacalah sambungannya di : .....hmetro

cuma nak tanya sikitlah...kenapa xada gambar puding kat metro tu? kalau ada mesti terliur...hehe. maaf, ada gambar, kak sofi tak perasan. buka kat ruangan hati.

4 ulasan:

  1. salam puan..terima kasih tak terhingga dari saya...kat HM on9 memang tak de gambar, hanya di dalam paper jee ada..

    BalasPadam
  2. Mama pun nak ucap TAHNIAH pada Mat Gebu.

    BalasPadam
  3. @mamawanaseronok kan, bila tgk kwn2 blogger semakin dikenali...

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.