apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

27.11.10

ada yang review di blog rupanya...

salam.

ni bukan review daripada berita harian, ya! itu...aku masih ternanti-nanti. tapi yang ini ialah review daripada cik puteri kebayan....
alamak, tuan puteri punya blog tak boleh copy - paste lah pulak. hehe...
tak pe, anda yang belum beli lagi Tak Mungkin KuHindar, bolehlah jenguk apa kata tuan puteri kebayan ni tentang novel sulung aku tu.  kalau suka..eh..ehmm..bolehlah beli! kalau tak suka? tak apa, tak pe... tak kan nak marah pulak. aku pun, bukan semua novel melayu, aku beli, kan? aku faham, okey!

dahlah... nanti anda marah aku pulak. asyik nak promote diri, kan? tak malu..huhu!

okey, sebelum lupa, silalah ke...puteri kebayan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.