ada yang review di blog rupanya...

salam.

ni bukan review daripada berita harian, ya! itu...aku masih ternanti-nanti. tapi yang ini ialah review daripada cik puteri kebayan....
alamak, tuan puteri punya blog tak boleh copy - paste lah pulak. hehe...
tak pe, anda yang belum beli lagi Tak Mungkin KuHindar, bolehlah jenguk apa kata tuan puteri kebayan ni tentang novel sulung aku tu.  kalau suka..eh..ehmm..bolehlah beli! kalau tak suka? tak apa, tak pe... tak kan nak marah pulak. aku pun, bukan semua novel melayu, aku beli, kan? aku faham, okey!

dahlah... nanti anda marah aku pulak. asyik nak promote diri, kan? tak malu..huhu!

okey, sebelum lupa, silalah ke...puteri kebayan

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cerpen: Dia Idaman Jiwa

Yang Terakhir: Versi Cerpen

Inikah Cinta? : Versi Cerpen