Langkau ke kandungan utama

PREMIUM BEAUTIFUL

 

 

Body Shape!!!
What kind of body shape do you have?

Usia 20an
Payudara lebih anjal dan tegak


Perut kempis dan langsing

Punggung padat dan anjal
But..by 25th year old, lemak mula bertambah

Wow!!! Padat kan...

Usia 30an
Payudara bertambah 3cm lebih besar
and akan mengendur 3-5cm

Pinggang bertambah 4cm
1 dari 2 orang akan berperut buncit


Punggung berbentuk lada-1 dari 4 orang akan berpunggung lada


Usia 40an
Badan berbentuk double pie

Payudara-Totally akan hilang keanjalan


Perut-Majoriti berperut buncit. Only13% are not


Punggung berbentuk lada-1 dari 2 orang akan berpunggung bentuk lada


Usia 50an
Majority akan kekal dengan bentuk badan 40an

Kebiasaannya Monopous mula berlaku
Masalah kesihatan yang sering menyerang pada usia ini:
1) Kencing Manis
2) Darah Tinggi
3) Penyakit Jantung
4) Cancer
5) Apera Tidur(Nafas berhenti tanpa sebab) dikaitkan dgn kegemukan

PREMIUM BEAUTIFUL ada cara mengatasinya!!!
Siri pembentukan badan yang direka khusus mengikut susuk tubuh wanita amat berkesan bagi mengatasi masalah2 diatas

Gabungan teknologi 3 negara maju (Jepun, German, USA)

Berfungsi 70% untuk kesihatan dan 30% pembentukan badan/kecantikan

Diiktiraf oleh pakar tulang belakang dari 3 negara maju (Quebac, Canada, USA)

Berteknologi FIR

PREMIUM BEAUTIFUL
SIHAT CANTIK ANGGUN

Trial & size measurement is FREE!
Speciall rate for those in Klang Valley...
Hurry...!! :)

************************************************

FIR (FAR INFRARED RAYS)


Siti 27 tahun (bukan nama sebenar) sering mengalami masalah mengantuk dan kelesuan. Lebih memburukkan keadaan apabila berat badannya tidak menentu. Ditambah pula dengan kandungan toksin dalam badan menyebabkan dia sering keletihan dan mengalami masalah tidur.

Kisah2 ini, seringkali kita dengar dari kawan2...tapi ramai yang tak tahu jalan penyelesaiannya. Ramai dikalangan pakar perunding kesihatan, mengakui antara rawatan paling berkesan untuk kesihatan tubuh badan manusia adalah merawat tubuh dengan FIR (Far Infrared Rays).

Tapi yang menjadi persoalannya, bagaimana FIR ini boleh didapati... Ada banyak kaedah. Macam gambar di bawah ini, FIR diperolehi melalui kabin FIR yang mana kita kena berada di dalam kabin itu untuk tempoh masa yang tertentu. Eeerrmm...tapi kita kena spend masa dalam 1 ke 2 jam minimum untuk rawatan FIR dengan kaedah ini...Isunya...ada masa ke...? We need something more efficient!!


Kabin FIR

The best ever solution is wearing PREMIUM BEAUTIFUL!!! seriously to say..this is the best way to get FIR! Let's check out how FIR in PREMIUM BEAUTIFUL function.

FIR akan menembusi 3 cm kulit
FIR menggetarkan molekul air dalam badan
Tindak balas FIR dengan sel kulit
Tindak balas FIR dalam molekul air

Sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFUL
Selepas 30 minit pakai PREMIUM BEAUTIFUL
Selepas 1 jam
Tompok2 biru sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFUL dan tompok2 oren kemerahan selepas memakai PREMIUM BEAUTIFUL. Gambar rajah ini jelas menunjukkan FIR bertindak balas dalam badan dengan suhu yang tidak sesuai bagi perumah kanser (membiak) sekali gus membantu mencegah kanser.

FUNGSI FIR
Memperbetulkan perjalanan darahdalam tubuh
Meningkatkan kadar metabolism
Memperbetulkan dan memulihkansistem pernafasan
Mengelakkan pertumbuhan bakteria
Mengeluarkan peluh asid
Menggalakkan tumbesaran lebihteratur.
Mengekalkan kesegaran badan
                 - Mengurangkan kandungan asid dalam darah

-Menghilangkan kesakitan pada tubuhbadan atau tempat yang sakit
Tidur lebih nyenyak
Menghilangkan bau badan
Menghilangkan kulat dan fungus
Membersihkan udara dalam badan
Mengekalkan kepanasan suhu dalambadan
Membetulkan sistem urat saraf dalambadan secara automatik.

BAGAIMANA FIR MENCEGAH KANSER
     •FIR memecahkan lemakdarah bekususu  beku
    • Fabrik akwatek-akwadyne menarik keluar lemaksusutoksik danpeluh
    •FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai sebagai perumah kanser(suka
       membiak).

PREMIUM BEAUTIFUL paling mudah dan effective untuk gaya hidup sihat, cantik anggun dan berkeyakinan.




REBET TUNAI akan diberi kapada anda...:)

***************************************************

Pisst...pernah dengar tak some of our friends ada masalah period. Sometimes sampai 5 6 months
tak datang period. Most of this people akan mengalami perut buncit dan susah nak pregnant!


Here I want to share with you guys...We called it 'RAWATAN ALTERNATIF'

PREMIUM BEAUTIFUL
Just wear it 8 hours a day...after one hour you can feel the different! Believe it!!





The 1st picture is before wearing PREMIUM BEAUTIFUL
The 2nd picture after 1 hours!!!

Tak percaya...? Need a prove? Next post I will share with you the best testimonial ya...


***************************************************

KALORI VS HIDANGAN RAYA

Kandungan Kalori dalam 20 Jenis Hidangan
di Hari raya

Bil Jenis Hidangan Kuantiti Kalori
  1. Ketupat nasi 5 potong (200 g) 214
  2. Ketupat pulut satu biji (45g) 130
  3. Lemang satu potong (50g) 57
  4. Rendang daging 2 ketul (50g) 127
  5. Rendang ayam 1 ketul (76g) 112
  6. Kuah kacang 1/2 cawan(86g) 129
  7. Kuah lontong 1/2 mangkuk(200g) 145
  8. Dodol 1 ketul(30g) 50
  9. Bahulu 1 ketul(20g) 76
  10. Kek coklat 1 potong(54g) 200
  11. Almond london 1 biji(5g) 25
  12. Tat nenas 1 biji (5g) 23
  13. Rempeyek 1 keping(14g) 84
  14. Kerepek pisang 6 keping(11g) 56
  15. Kerepek ubi 6 keping (11g) 48
  16. Coklat cip 1 biji(5g) 25
  17. Soto ayam 1 mangkuk(493g) 512
  18. Sambal sotong 1 hidangan 67
  19. Kerepek bawang 1 keping(4g) 20
  20. Kuih ros 1 keping(15g) 74

This is 20 jenis hidangan compulsory during Hari Raya.
Tak makan rugi, tapi bila makan banyak kalori...But I have a solution...
*
*
*
*
*
*





Just wear Premium Beautiful 8 hours a day...you can see the result!
NO DIET
NO PILLS
NO EXERCISE
NO LIPOSUCTION
NO STARVATION


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cerpen: Dia Idaman Jiwa

1
“Hi, boleh aku duduk kat sini?”

Aliah mendongak. Demi terpandang sahaja wajah itu, air mukanya terus berubah. Riak tidak senang ditunjukkan kepada lelaki itu.

“Cepatlah jawab! Senang aje soalan aku tu. Boleh, jawablah boleh...”

“Kalau saya jawab tak boleh?”

Abid terus menarik kerusi yang bertentangan dengan gadis itu.

“Aku tetap duduk sini jugak.” Balasnya sambil tersengih-sengih.

“Macam tak ada tempat lain!”

“Banyak! Sana kosong. Tu, di belakang kau tu pun kosong. Tapi, aku saja aje nak duduk depan kau. Dah sebulan aku cari kau tapi tak jumpa-jumpa. Alhamdulillah, hari ini dapat juga. Kau apa khabar? Sihat?”

Aliah tidak menyahut. Sebaliknya, dia terus menyuap dan kali ini suapannya sengaja dilajukan, tidak lagi menikmati nasi campur yang dimakan. Ketika itu, dia hanya berkeinginan untuk cepat-cepat menyudahkan makan tengah harinya supaya dia dapat pergi dari situ dengan segera. Dia tidak mahu mengadap muka lelaki yang kini sedang berada di hadapannya walau sehebat, sekacak mana se…

Yang Terakhir: Versi Cerpen

1
“Kau dah habis fikir ke, Khairi? Perempuan macam Najiha tu kau nak bawak ke majlis Annual Dinner kita? Tak malu ke nanti bila orang gelakkan kau?” tanya Hafiz sambil mengerutkan dahi. Dia keliru dengan sikap Khairi Iqbal. Rasanya, selama mereka berkawan, belum pernah walau sekali pun, Khairi memuji gadis yang seorang itu. Gadis yang bernama Izzatul Najiha. Tup tup, hari ini, dia buat keputusan hendak menjadikan Najiha pasangannya semasa majlis kemuncak nanti. Hisy, pelik betul!
“Malu, memanglah aku malu! Tapi aku cuma nak gunakan dia saja. Nak buat Amalina cemburu.” Balas Khairi sambil menyisip air lemon perlahan. Sejuk rasa kerongkongnya bila air itu menerobos masuk ke dalam rongga.
Mata Hafiz buntang. Kepala tergeleng-geleng.
“Kenyataan kau tu lagi buat aku tak faham! Kalau kau nak buat Amalina cemburu, kau patut bawak perempuan lain. Bukan si Najiha yang macam hantu bungkus tu!”
Terlambak tawa Khairi Iqbal mendengar kata-kata sahabat baiknya itu. Hantu bungkus? Si Najiha tu?…

Inikah Cinta? : Versi Cerpen

1

"Ouch!"

Cepat-cepat Janet menghisap jari telunjuk yang terhiris tadi. Setelah kesakitan itu hilang, dia segera membasuh jari itu. Dia kemudian mengelap lalu membalut luka dengan plaster.

"Sakit? Itulah pasal. Mak Nah dah cakap, biar mak Nah aje yang buat tapi Janet degil sangat. Hendak jugak main-main pisau," sindir orang gajinya menyebabkan Janet ketawa besar.

"Inilah yang orang cakap, luka di tangan nampak berdarah. Luka di hati tak siapa tahu. Kan, mak Nah?"

Mak Nah melepaskan keluhan sebelum mencuri pandang ke arah wajah ayu di sisinya yang kini sedang tunduk dan berpaling ke arah lain. Hati mak Nah kini turut melagukan irama sedih yang pasti sedang berdendang dalam hati Janet. Biarpun sudah lama ia berlalu, pasti kenangan itu hadir kembali sebaik rangkap pepatah itu diungkap. Tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula kisah cinta penuh keindahan. Ke mana hendak dicampakkan?

"Dah enam tahun... dia tentu dah lupakan saya. Tentu dah kahwin…