Follow Us @soratemplates

27.10.10

amy

kenal amy mastura? dia penyanyi, pelakon dan duta beberapa produk contohnya Quaker, Lifebouy, Omega dan terbaru, alat senaman berjenama Takasima.

aku suka lakonannya terutama dlm satu komedi romantis hari raya bertajuk toll gate girl. lakonannya bersama rashid salleh, wartawan espn tu begitu bersahaja dan seronok untuk ditonton. dan yg penting, setakat ini dia antara artis paling bersih..tak de cerita panas, murahan tentang dirinya. alhamdulillah. Barangkali kejayaan Amy mengukuhkan kedudukannya di persada seni tempatan ada kaitannya dengan personalitinya yang ramah dan mudah mesra itu. Jauh sekali sepanjang dia menjadi artis, nama Amy dipalit dengan sebarang cerita panas dan gosip liar yang mampu meranapkan nama baiknya itu.

“Dalam soal itu, saya memang benar-benar bersyukur kerana sepanjang hidup saya, belum pernah lagi saya dihimpit kontroversi mahupun cerita kurang enak sehingga boleh membuatkan saya malu untuk keluar rumah,” katanya berseloroh sambil diperhatikan sepupu merangkap pengurus peribadinya, Nana Ahmad.

ya, memang amy ni antara artis yg patut menjadi contoh kpd arits2 lain. semoga sukses selalu, ya!

thanx: utusan, mesra.net. parentshot.com. 

2 ulasan:

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.