3. dapat hadiah...seronoknya!

seronok kahwin, kan? dahlah dpt suami, mm, pastu suami pulak bagi hadiah kahwin pada kita. org lain dpt hadiah biasa-biasa aje macam...... kereta, rumah, perkakas rumah, jalan-jalan shopping..tu semua biasa tu. normal. tp pasangan ni, wow, romantis gilerr.....
cuba anda tengok hadiah suami untuk isteri kesayangan....nya!!
jeng   jeng    jenggg....
Pelawak dari Britain, Russell Brand memberikan hadiah seekor harimau betina kepada isterinya, Katy Perry yang merupakan penyanyi lagu I Kissed a Girl, lapor sebuah akhbar semalam. Harimau yang diberi nama Machli itu dibeli pada harga ribuan dolar. Haiwan itu tinggal di Taman Negara Ranthambhore, India yang menjadi lokasi pasangan tersebut melangsungkan perkahwinan. Brand dikatakan memilih Machli daripada puluhan harimau yang berkeliaran di taman itu selepas ia dianggap oleh seorang renjer taman tersebut sebagai cantik. Bagaimanapun, Perry akan meninggalkan haiwan itu berkeliaran di hutan itu.
Mujurlah, harimau Machli ni ditinggalkan di hutan tu, kan? kalau bawak balik dan tidur sekatil, amacam? Yalah, mana tahu, kan, si Machli nampak Perry macam daging kuda dan nampak Brand macam daging rusa. hmm, nyam, nyam...hehe.... 
sofi: takutttt....ular!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cerpen: Dia Idaman Jiwa

Yang Terakhir: Versi Cerpen

Inikah Cinta? : Versi Cerpen