apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

22.10.10

170. terima kasih


n3 ni pendek aje......
sekadar ingin mengucapkan terima kasih kpd seorang tetamu yg mengenalkan dirinya guest di shoutbox.
dia kata, aku terlalu byk buat luahan sdgkan kawan2 yg dtg hendakkan cerita hasil karyaku.
termangu seketika.
bingung...
terpana..
hmmm
sejak itu aku berfikir dan terlahirlah idea menghasilkan penulisanku sedikit2 dan mskkan sbg post baru.
so, kengkawan, selalu2lah bertandang ke sini, hehe
tu aje...
cheerio

3 ulasan:

  1. kak sofi, apa yg dikatakan oleh seorg peminat tak semestinya mewakili semua..biarpun terpaksa menunggu berhari2,tetap ada yg akan setia mennti tnpa jemu episod2 seterusnya walaupun byk iklan..kdg2 bole gak guna 'biar lambat, asalkan bermutu' wahahha tp jgn lambat sgt...hehehhe

    peace..

    BalasPadam
  2. betul tu...
    apa pun, cepat atau lambat saya tetap tunggu dan sokong kak sofi...

    ganbatte...kak sofi

    hehehe

    BalasPadam
  3. salam...
    ozzy, kak sofi berterimakasih pd guest ni sbb dia menyebabkan kak sofi rajin masuk n3 n kwn2 ramai dtg hehe
    seed169, gambatte 2u2 hehe..

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.