Follow Us @soratemplates

29.9.10

90. Dah buang tabiat agaknya?

ini kisah yg menarik perhatianku pagi ini. kisah yg berlaku di bandar kelahiranku. kisah lelaki miang dan perempuan tak sedar diri yg aku terbaca di kosmo tadi. anda bacalah..dan tafsirkanlah....

TELUK INTAN - Gara-gara bermalam dengan isteri orang, seorang anggota polis cedera dibelasah penduduk kampung selepas 'dicekup' di dalam sebuah rumah di Batu 3 1/2, Jalan Changkat Jong, dekat sini malam Ahad lalu.
Dalam kejadian kira-kira pukul 8.30 malam itu, anggota polis itu dikatakan naik angin dan terus memarahi penduduk kampung selepas rumah kekasihnya yang juga ibu kepada 10 anak tersebut diketuk.
Menurut seorang penduduk yang enggan dikenali, pelakuan sumbang anggota polis berusia 50 tahun bersama pasangannya, sejak beberapa tahun lalu itu telah menjadi perhatian banyak pihak.
Katanya, sebaik pintu rumah papan itu dibuka oleh wanita berkenaan selepas diketuk berulang kali, anggota polis terbabit yang hanya memakai kain pelikat terus memarahi orang kampung sebelum berlaku satu pertengkaran.
"Penduduk yang malu dengan apa yang berlaku mempertahankan tindakan mereka mengetuk pintu rumah berkenaan dan selepas itu tercetuslah pergaduhan menyebabkan anggota polis terbabit cedera pada bahagian muka," katanya.
Semasa kejadian, tiga kanak-kanak dipercayai anak kepada wanita tersebut berada dalam rumah tersebut.
..........
dah baca? apa pendpt anda? menyedihkan, kan? nampaknya keruntuhan akhlak bukan sahaja berlaku dalam kalangan remaja namun turut dialami golongan tua. 
dah buang tabiat agaknya!!!
petikan dpd:

Tiada ulasan:

Catat Komen

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.