apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

2.8.10

83. sinis

LUAHAN

salam...
bukan hobi menukar template sebenarnya....tetapi mencuba mencari yg cantik dlm masa sama cepat dibuka. sebab itu template luahan ini selalu berubah-ubah. yg berkenan di mata, dah susah dilihat. kdg2 ambil masa berminit2 nak load. tu yg buat aku geram tu!

jd selepas berfikir2, aku menetapkan hati pd template ini. harap kekallah kecintaanku walau msh tidak puas hati dlm beb aspek.

aku suka pd comment form wordpress tp bila msk template wp2b, hancus!
aku suka read more kat sblh knn tp x dpt dibuat sampai skrg.

kesimpulan: tak semua yg kita nk, kita dapat.... hehe, boleh jd novel / cerpen baru ni, kan? kan?

so, u all dah baca cerpen cintanya yg gila....
aku buat tu ms kepala tgh biul kut huhu...

cheerio dr sofi.

2 ulasan:

  1. salam,
    ooh..patutlah setiap kali bila hani buka blog
    cg sofi, bermacam2 warna saling berganti, cantik...
    p yang ini hani suka warnanya tak terlalu menyerlah
    dan tak terlalu pudar....apa2 pun yg penting isi
    di dalam blog senang dilihat dan dibaca.

    BalasPadam
  2. wslm, hani..
    hehe...harap ttp setia mengunjungi blog sofi yg x sepertinya ini

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.