apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

25.7.10

82. yg membawa anda kpdku





sesiapa yg berblog pasti hendak tahu siapakah yg sering dtg jenguk blog dia. aku pun camtu gak! nak tahu siapa yg dtg, kl dia ada blog, aku cuba follow dia (kl ada yg aku x follow lg, bgtau..jgn malu!). 

aku jugak nak tahu siapakah yg mempromosi blog aku. iyalah, kan...buat mereka yg link ke luahan tentulah aku nak ucapkan terima kasih daun keladi, andalah yg tolong promosi blog nih! thanx again!

di bawah, antara url popular yg menarik anda ke luahan. lihat   ----->



kawan2, kat bawah ni pulak, referring site yg bawak anda ke luahan. lihat -------->



utk pengetahuan anda semua, the first 3, top 3 tu adalah url dan sites milik zatie, dr love dan fisha. thanx to them, ramai yg ke luahan ni dtg dr sana. i appreciate you three, girls...thanx again, again, again..hehe...muahh! yg lain2 tu, pun...I love u all, k!

cheerio.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.