apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

16.6.10

69. sst yg menggembirakan

salam, slmt pg! hujan di luar tuh! sejuk! hehe!

sofi nak terus cerita perkara-perkara yg mengujakan diri ini sejak 2 hari lepas...

yg pertama, dpt khabar dr fp ttg TMKH sudah 'reprint' jd syukur alhamdulillah. thanx kpd semua yg memberi sokongan termasuklah kawan-kawan yg sentiasa bersama diri ini di online, jugak kpd semua yg dah membeli novel sulungku itu. thank u so much.

yg kedua, bila dpt peluang dijemput utk menghasilkan karya cinta jugak, oleh fp jugak, dlm dwilogi cinta,hmm...tak sangka dpt peluang tu. insyaallah akan cuba yg terbaik!

dan yg ketiga, ni ha...ttg magga online ad... masa org suruh masuk, aku masuk aje! tup2 masa saja pi bukak tgk dashboard ada berapa..sungguh tidak disangka2...dah dpt RM20.00. Dlm masa 1 minggu? wow! tengoklah kat bawah ni...bukan cerita dongeng, tau!

Sofi's Dashboard              
Total Points: 2500
Month-To-Date Points: 0
Recent Trophies: 0
Total Trophies: 0
Rank in Network: 218
Friends
[captbokkhari]
[ManggaOnline]
[Gee David]
view all (3)

Last 7 Days' Earnings:RM20.28

So kawan-kawan, bg anda yg sering dtg berkunjung ke blog luahan, cuba2lah mskkan 'Mangga Ad' ni ke blog u all. Mana tau, rezeki? Iyalah, kan, bila kita ada peluang utk jana pendapatan walau kecik manapun, dapatkanlah sebab rezeki jgn ditolak, betul tak?

tu aje nak cerita pd korang semua. 
cheerio.


2 ulasan:

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.