apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

7.6.10

68. sekadar coretan...

salam...
cuti sekolah dah! yahhuuuu...
mcm budak2! 
tp mmglah seronok sbb dptlah aku merehatkan minda seketika dpd melihat gelagat anak2 sekolah..hehe

so pg td b4 aku masak breakfast, aku pi satu blog ni, namanya blog justkhai.saja aje nak intai blog org femes, kan, pastu, aku pun nak tulis sst kat shoutbox dia..tahu tak apa jadi? shoutbox tu (bukan si khainya, ok..shoutboxnyerrrr) reject jeritanku..haha! my ip kena blocked, katanyalah!!!! 

wah, kenapa ya? ini amat2 menghairankan diriku ini. iyalah, seingatku, bukan selalu aku ke blog itu, tp to think positive..biar ajelah! dia blocked tentu ada sebab, dan aku x mahu buang masa memikirkannya. lagipun rasanya, blocking itu bukan ditijukan khas untuk aku sorang aje..kan?

cuti2 camni dlm kepala asyik ingat nak masak apa, nak makan apa... duhai badan... mahu debab balik lepas cuti ni..bahaya tuh! maklum dah berumur ni takut diserang penyakit 3 serangkai....eeeiii, x nak lah! nak mintak dipanjangkn umur lagi... takut!!! amalan pun ciputtt lagi!

kpd yg sukakan tulisanku, satu lg enovel nukilanku bakal menemui anda nanti. hehe... bukan apa, aku x naklah nnt korang sunyi bila bab2 utk cs dan bkbc, ku hentikan seketika..hehe... x nak nnt ada rindu di hati. ewahhh...

menulis bukan mudah..baru tahu! hehe... tp lebih perit bila apa yg ditulis hilang dlm sekelip mata. nak tahu apa yg berlaku? bab2 terbaru cs dan bkbc ku hilang bila komputerku yg lg satu tu....rosak! hard disknya kong! adus! itulah malangnya nasib tp aku perlu lebih positif. biarkanlah! mungkin ada hikmahnya (kata anum pdku..) ya mungkin garapan akan dtg akan berbeza dr yg hilang atau lebih baik? 
wallahualam....

sekian. be happy okey!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.