apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

27.5.10

66.mcm mana dia buat, ek?

salam,


aku, mcm korang,  cuti 3 hari hujung minggu ni. cuti wesak, cuti sabtu dan cuti ahad. dlm kepala, dah siap draf apa nak kena buat spjg cuti ni. semak k3 fizik, tu yg utama. kl x, jenuh masa cuti sekolah nnt. di + dgn paper 2 and paper1 then, dgn paper maths 1/ 2, whoa... alamat penuhlah tugasan masa cuti dua minggu aku nnt!


oh ok! x nak citer pasal aku lah! ari ni aku nak share dgn korang ttg keistimewaan satu blog nih. blog nih bg aku mmg best, tersangat menarik. dr segi isinya. kl tengokkan dia punya design or layout , hmmm, biasa je.. hehe, jgn marah...


ni blog org muda yg kreatif dgn citer2 yg bagi aku, sangat hebat. tiap n3 dia, aku mesti tertunggu-tunggu. dan kl tgk kpd yg beri komen kpd tiap post yg dia masuk..aku yakin, mereka juga spt aku, sentiasa excited. 


istilah yg terbaik aku nak guna ialah...aku dah addicted dengan tulisan cik cucuratap. mula2 baca advidhaq, rasa pelik bin ajaib dengan tajuk dia. baca n3 7 terus gelak kekeh kekeh...then rewind n3 1 sambungggg ke 30. aku silent reader aje tp mmg, aku salut cik cucur nih. sungguh aku kagum pd dia!


comelnya citer bidadara hehe...siap ada note main pas2 kat meja mkn! pastu ada love dlm air nescafe, wau..x pernah terlintas di fikiran nak buat camtu! ur great, cik cucur!


ada 2 / 3 story belum baca lagi... tp mmg dah tau mesti best punyerrr.


okey, itu aje...so tahniah buat anda, pemilik blog cucuratap. keep on giving ur best. ur still young and very talented. kl kak sofi ni publisher, kak sofi book awak jadi penulis tetap syarikat kak sofi. one fine day maybe?


ok cheerio.
   

4 ulasan:

  1. setuju ngn kak sofi..saya pun sentiasa tunggu entry cik cucuratap..
    tp entry kak sofi pun saya tunggu gak..cintaku satu dgn abang mekanikku tu...best2...
    keep up writing!!!
    ~Farah Farisha~

    BalasPadam
  2. salam,

    hehe....mmg seronok kan, farah?

    thanx

    BalasPadam
  3. w'salam wbt..
    memang seronok sgt2..
    cintaku satu n abang mekanikku tu akan dibukukan jgk ke kak sofi?
    ~Farah Farisha~

    BalasPadam
  4. insyaallah, farah...

    sabor, k!

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.