Luahan

apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

dari kiri; fyda, sofi, ashikin (anak sofi yg no 2) dan bikash nur idris. fyda and bikash ni orang kuat kat fp, tau... dari kiri; azam dan p...

53. kemeriahan di pbakl

By Mac 29, 2010

dari kiri; fyda, sofi, ashikin (anak sofi yg no 2) dan bikash nur idris. fyda and bikash ni orang kuat kat fp, tau...

dari kiri; azam dan penulis blog resepirahsiaku (azam dr p2u dan yg di sebelah tu..cik abg syg hehe)


saat-saat manis bertemu teman-teman blogger dr kiri, farah amanina yg manis dan yg baju putih tulah penulis citer pelukan cinta yg mmm, romantis tuh, si amisha dania.. mekasih sbb beli buku sofi dan sbb menemani sofi pd 28/3/10 tu...kenangan yg x mungkin dilupakan..
yg berbaju merah tu, ha..dialah muzri org kuat p2u sdg buka bungkusan novel TMKH utk sofi ttgn. ada 60 buah semuanya...hahhh kl belum beli lg, orderlah ngan muz di p2u, k! tu lak azam, ntah apa dia menungkan...
yg ni pun teman blogger jugak. kl x silap namanya dipanggil ija (but kl tersilap...please betulkan, k!). silapnya sofi smlm sbb lupa nak jot nama kat buku nota..tulah pasal!!!
yg baju biru ni..nama dia daniel, sedap kan?
bersama penulis-penulis fajar pakeer di booth. kita org sdg tunggu peminat utk sign autograph..
blk sofi tu ialah ena, baju pink tu ellis gee, puteri dan yg sorang aje hero tulah yg tulis cerminnn, hiii takuttt!
sofi ngan misha, sama2 kuat gelak..sbb tu badan kitaorg boleh tahan, kan?

eleh...dia yg posing lebih2 hehe...capt dan muzri...
mmm, org kuat dunia maya, siapa lg kl bukan kak noor. suka dpt jumpa kak noor ni, mcm2 cerita kami sembang hehe, thanx sbb byk memborong kat fp, waduh! tolong promosi fp lak wakaka..
hero kat blkg tu nama dia nizam, sofi baru lepas tanda tangan buku. hadiah utk....
maya.. juga teman blogger yg hadir memeriahkan booth
tu..sofi tgh khusyuk t/tgn buku utk p2u
kita sibuk kat atas, si syikin ni tolong belikan buku anis utk mamanya dan bukan main seronok dpt posing ngan anis.thanks anis ayuni, i love ur books.
ini mizznza, sangat ceria orgnya, mudah mesra..sayang awak, nza.....
selamat berkenalan, walau ini pertemuan pertama kami namun kemesraan bikash, fyda dan khairul menyentuh perasaan, jugak.thanks.
cik adik ni mmg suka bergambar...

jadi itulah di antara gambar-gambar kenangan semasa sofi hadir di booth fajar pakeer semalam, ahad, 28/3/10. sebenarnya banyak lg gambar yg ditangkap oleh kawan2 blogger lain yg turut memeriahkan suasana penutup pbakl ni cuma, sofi x jumpa lg blog diorg. nnt bila diorg notify kat sofi, sofi upload kat sini, k! 
ribuan, no...jutaan terima kasih kpd kawan-kawan yg datang dan beli di booth fajar pakeer sejak TMKH keluar di pasaran. sambutan hangat anda membakar semangat sofi utk terus berkarya. Ramai rakan2 blogger yg memeriahkan booth spt lizz, ilya, farzana dll, maaf x semuanya dpt diingat. jgn marah, ya.
khas buat nomie aziz; actually kak sofi sedih tau..dpt tgk wajah awak tp nak gi dkt x boleh sbb masa tu sibuk menandatangani novel yg dibeli. sedih tul lah! tp dpt jugalah tgk wajah nomie dr sebelah booth hehe..
aisey, muz, bila dah jumpa tak tau pulak kak sofi nak cakap apa dengan awak. maaflah, semalam kita tak banyak berbual-bual. jgn kecik hati, ya!
dan akhirnya, harap2 kita dpt berjumpa lagi di lain kali.
cheerio.

You Might Also Like

13 comments

  1. wah..mama dh glamer. :p
    congrates sgt2..
    worth waiting kan?

    btw, u look very the kurus dah..
    tp pasni beli herbalife guna duit sendiri..kah3

    BalasPadam
  2. cit..kedekut punya anak!
    wey, herbalife kat mama dah abis tau.
    aritu bg tok yg strawberry.
    mama ada 1 tong aje tuh...
    habis tu, mmm aku mkn baliklah jwbnyerrrr
    bye

    BalasPadam
  3. haha...kan dah ckp, talk,talk, talk..huhu..

    beli f1 je dulu. f3 ngn tea tgu dulu. lg pn kalau bg free x appriciate kan3? haha

    wa..tok mintak lg ke mama yg bg?

    BalasPadam
  4. saya sangat minat dan kagum dengan penulisan cikgu. sangat smooth, realistik n matang. tp x berpeluang nak beli sebab tak keluar lg masa saya pergi pesta buku hari 2. best of luck ya!

    BalasPadam
  5. woit, tok bgtau dia selera makan bila dah ambik herbalife, thanks to cucu dia, dia bertuah dpt cucu yg ambik berat bla bla bla..pastu, xkan bila tok kasi tau mama dia punya herbalife dah nak abis, mama senyum aje kat dia? sengal ko ni hehe..
    tulah mama bg dia yg strawberry..cakap cucu dia pesan suruh bagi... i luv u and now ur tok's favourite wakaka

    BalasPadam
  6. meow, kl nak order boleh order pd penulisan2u.my, itupun kl meow nak buku yg kak sofi t/tgn le..

    BalasPadam
  7. haha..i told u why herbalife is my life..ok2..nti akak usahakan cappucino..doakan everything's ok here..dah nak final. serabut sikit

    BalasPadam
  8. salam kak..
    tahniah untuk akak. Sorry tak dpt jmpa akak di sana...apapun harap akak dh terima buah tangan kecik dari nik

    BalasPadam
  9. salam nik,
    trimas..kak sofi rasa nak menangis sbb ada kwn sebaik u all, kwn2 maya yg very, very friendly. terkilan jugak sbb x jumpa tp insyaallah, bulan 6 nnt ada lg roadshow di kl. kak sofi may join. haraplah dpt jumpa nik kat situ.

    BalasPadam
  10. Kak Sofi,

    Nomie kepenatan hari tu..dah nampak signage publisher akak..dalam hati..buku kak sofi ada kat sini..tapi dek kepenatan, terus balik, dalam kereta dah bayar parking..ala..kak sofi!!!huhu. Nanti nomie nak cari novel akak kat kedai..ruginya..ish..

    BalasPadam
  11. salam,
    sedihnya...
    yg kak sofi pulak, kan, nomie, bercadang nak jumpa awak lps makan tengah hari. tup2 bila balik, cari nomie langsung dah x de... sob2!
    tp x pe, jumpa di lain kali, ya!

    BalasPadam
  12. Assalamualikum kak. wah banyak pic. hehe. aduhai pic den muka sedih je. malu nak posing depan anak kak sofi yang comel. hehehe

    BalasPadam
  13. salam muz,
    kak sofi berkenan tuh...
    boleh masukkan muz dlm senarai
    calon menantu hehe

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.