apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

15.3.10

50 Tak Mungkin KuHindar

salam.
anda ternanti-nantikan?
lihatlah....
inilah novel pertama sofi dengan syarikat fajar pakeer sdn bhd.
di blog tajuknya ialah Tak Mampu Ku Hindari tapi dah ditukar kepada 


Tak Mungkin Kuhindar..


walau tajuk berubah...
ianya cerita yg aku tulis 
dan aku harap nanti anda semua akan beli buku ini 
dan terus terusan memberi sokongan kepadaku 
untuk aku hasilkan cerita-cerita yang lebih menarik lagi....
dan kawan-kawan,
nama penaku ialah....


Ana Sofiya


anak aku, si Syikin, yang pilih tu...


ucapan terima kasih kepada fajar pakeer sdn bhd sbb sudi terbitkan Tak Mungkin Kuhindar, muz dan p2u, kak noor, keluarga serta anda semua yang sentiasa menyokongku selama ini.

18 ulasan:

  1. Tahniah 1,000 x tahniah...akhirnya baby pertama keluar tepat pada waktunya pesta buku antarabangsa 2010..

    BalasPadam
  2. kak, tahniah!!! tahniah lagi..

    speechless dah ni!! apapun tahniah! cemburu sama akak.. hehehe

    BalasPadam
  3. salam
    noor, baby kita..kan! nak jumpa awak sesgt. nnt sofi gitau bila sofi turun.
    missnera, insya-allah giliran nera x lama lg, okey...

    BalasPadam
  4. sofi..

    kalau nak beli online camana?

    kat mph dah ada ke cite nie?

    sally

    BalasPadam
  5. salam
    sally, sabar, k!
    kat online, boleh order dengan penulisan2u bila nnt p2u war2kan..
    kat kedai belum kuar lg buku ni. tgh q utk diprint.

    BalasPadam
  6. salam kak sofi,

    sy nak order juga yg kak sofi t.t tu...tak saber ni!!!!

    BalasPadam
  7. cg sofi, kalo tgu kat kedai buku biler lay dpt beli ye?

    BalasPadam
  8. kak sofi, nanti insyaAllah kita jumpa kat PWTC..nomie ada demo roll lapis sarawak pada 28hb tu..anyway tahniah..and looking forward nak beli novel kak sofi tu..:-D

    BalasPadam
  9. ok cantik gler...nk beli 28hb nnti...

    BalasPadam
  10. salam,
    rubisya, nnt sofi bagi tau, ya.
    anonymous, bila kuar nnt, sofi gitau.
    28/3/10? cantik dah tu! insya-allah nnt kita jumpa, ya.
    kk, mmm...

    BalasPadam
  11. tahniah cikgu sofi!! x sabar nk beli!

    BalasPadam
  12. tahniah2....!!
    xsaba nk beli,,,

    BalasPadam
  13. tahniah....best cerite ni...harap2 dpt kuar cpt....

    BalasPadam
  14. tahniah..saya akan cari novel ni kat pasaran.moga terus menulis.

    BalasPadam
  15. cg sofi, komfem ke nvl ni ade kat book fair t? tkt t sy g, semate2 nk beli nvl ni, tp xde... meraung sy kat c2..hahahha...

    BalasPadam
  16. HI SAYA MINAT SANGAT NOVEL NI...TAPI TAK JUMPA JE KT MANE2 KEDAI BUKU....NAK TAU APE KESUDAHANNYA.....

    BalasPadam
  17. salam mylady,
    duduk di mana ya? kalau kat kl, insyaallah dah ada kat kedai buku!

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.