apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

1.12.09

terharu

salam.
dah masuk bulan terakhir 2009. bulan disember. ini membawa maksud, aku ada lebih kurang 30 hari untuk bersedia mengajar fizik dan matematik tahun 2010. persediaan mengajar supaya tahun depan tak kelam kabut.
di samping tu pulak, kena sentiasa update blog nih. sayang pada novel-novel aku. sayang luahan. sayang kawan-kawan yang sentiasa beri sokongan. juga pelawat-pelawat yang sering berkunjung. sayang semua.
sejak dua menjak ni, memang aku kurang masuk post. maaf, ya. tmkh memerlukan perhatian yg bukan sedikit. so, bila aku dah dapat hantar manuskrip kpd pen2u, fulamak... lega! yg jd harapan aku sekarang, semoga novel pertamaku ini mendapat peluang untuk diterbitkan. 
aku sedar, ramai yg membaca tmkh di luahan. permintaan cukup tinggi intuk aku menyambungnya. tp aku harap anda faham, ya. selagi, kata putus penerbit blm aku dpt, kita kena lah diam dulu. macam cursor kat komputerlah! hanging, hehehe!
kpd peminat cs, esok atau lusa aku akan masukkan n3 cs 13. 
dan nanti, aku juga akan masukkan satu lagi novel yg dah lama siap tapi belum aku siarkan. 
harap anda suka dan terus memberikan sokongan.
cheerio. 

2 ulasan:

  1. Semoga TMKH berjaya dlm penilaian dan ke versi cetak...

    Weh sofi kita dah x sabar nak baca cerita baru awak tu...

    BalasPadam
  2. salam Qimi.
    sofi hantar semalam sbb br siap. thanx a million.... jasamu dikenang.

    sat lg sofi masuk bab 1 terasing. jgn lupa komen, ok.

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.