apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

3.9.09

celoteh orang puasa

salam.

buat semua yang sedang ziarah kat blog aku ni, aku nak tanya sikitlah. Suka ke bunga-bunga yang berkuntuman tu? mesti ada yang kata; laa...sofi ni tukar paparan lagi. ah...harap kali ni tahan le lama sikit, kan!

semalam aku mintak korang undi untuk aku. terima kasih kepada yang dah. kepada yang belum, jangan malu, undilah, ya! aku nak juga tahu apa kesudahan yang korang nak untuk TMKH. cuma, janganlah susah  hati. aku buat cerita mesti happy ending punya. tak sanggup nak sedih-sedih sampai ke akhir. jadi yang sedang menanti bab 30, sabor, ok! ada yang tanya, berapa bab lagi nak habis? jawapan aku? ada ler!!

diam tak diam dah 2 minggu kita puasa. rasanya, ramai yang dah slim sikit, kan. aku pun cam tu gak. tak lalu makan (waktu sahur le!) tapi, yang best waktu berbuka. tengok anak-anak lelaki aku makan dengan penuh selera......

memang benarlah: Waktu paling menggembirakan bagi orang yang berpuasa ada dua. 
1. saat berbuka
2. saat menyambut aidil fitri.

kepada yang setia, insyaallah, tengoklah esok atau lusa, aku masuk cerpen baru untuk korang baca. 

cheerio.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.