apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

11.8.09

guna firefox, yer!!

semalam, bila hayat bg tau susah nak buka blog aku ni, aku gelabah. mula marah kat cik abang yg suka pomen luahan ni. tapi, bila kita dua orang belek, belek dan belek lagi, nampaknya semua ok. x ada yg k.o.


try browser lain. guna internet explorer lak. mak oi, langsung tak boleh buka seperti yg anak aku kata. ntah mengapa? silap apanya? memang tak boleh bukak. kalau ada yg boleh pun, mungkin tergantung aje, macam yang dapat aku tengok kat skrin akulah agaknyer.....


so, kalau korang minat ngan blog aku ni (prasan le pulak) ingat! guna firefox, yer!!

3 ulasan:

  1. huhuhu cam ner nak guna firefox?? x tau la. sy guna internet explorer.sedihnya mcm nie

    BalasPadam
  2. holla!
    nak tanya cket...
    boleh x buka dan baca semua post yang saya hantar?

    harap jawab ya!

    cheerio

    BalasPadam
  3. maaf ya, anonymous,

    sofi dah cuba buka dgn ie
    malang sungguh,
    lambat dan banyak n3 x dapat kuar.

    akan cuba diselesaikan secepat mungkin, k.

    kalau nak guna mozila firefox
    buat gini:-
    tukar aje browser ie ke ff (default)kan
    (buka all program lps tu cari aje ie dan tekan)

    cheerio

    BalasPadam

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.