apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar

31.8.09

Merdeka! Merdeka! Merdeka! Laungan Tunku Abd Rahman 52 tahun dahulu diulang main sama ada di radio atau televisyen. Ya, sudah 52 tahun M...

29.8.09

Aku hanya seorang penulis di tahap amatur, kut. Mungkin juga bawah dari itu. Apa yang aku coretkan dalam blog aku ni, ada yang dah lama te...

26.8.09

25.8.09

n3 27

Ogos 25, 2009
bila fikir balik, aku batalkan n3 27 yang aku masukkan pagi tadi. bukan apa, n3 tu flashback. malaslah nak ulang tayang kisah bagaimana cint...
setelah hampir dua bulan dengan layout bunga cobalt tu, semalam aku pejam mata, nekad tukar kepada yang baru. baru menyedari bahawa aku ni c...

22.8.09

20.8.09

Aku kat sekolah. Baru abis kelas utk ari ni. Lepak ngan laptop. Kawan-kawan aku pelik sebab kata depa, at my age, jarang yang nak mengadap...

18.8.09

14.8.09

Ogos 14, 2009
salam pagi jumaat alhamdulillah, siap juga kerja menyemak aku. biasalah, sekarang musim peperiksaan percubaan. semalam, budak2 T3 periksa...

12.8.09

itu pendapatku bila membaca n3 terbaru NB tadi. kita......, aku maksudkan manusia. manusia ni ada macam-macam, dah gitu Allah jadikan. ...

11.8.09

10.8.09

tadi, aku baru post tajuk blog ini. luahan? ya, luahan. lagu nyanyian spring. jiwang karat aku ni, kan? aku suka liriknya. luk...

Luahan

Ogos 10, 2009
Masih terpahat Di dalam ingatanku Begitu syahdu Tika menyusur Kenangan denggnmu Begitu lama Pergimu tak kembali Menguntum rindu Di atas ra...

8.8.09

1.8.09

aku bukan orang politik, tapi tanpa sedar, tajuk blog aku tu ada kaitan dengan slogan suatu parti politik. nampak benar aku tak peduli da...