Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

25 June 2009

nak order E-BOOK CERPEN nukilan Ana Sofiya

Semuanya ada 5 e-cerpen yang khas aku tulis untuk anda. Lima e-cerpen ini tidak pernah tersiar lagi. Cerpen2 itu ialah:

3. Jodoh

Tekan tajuk untuk baca sedikit petikan e-cerpen itu. Dan, kalau berminat untuk baca sehingga habis, silalah teruskan bacaan anda....

Langkah-langkah perlu dibuat:

1. isi borang pesanan dibawah sekali, selengkapnya.

2. bank in amaun RM10.00 secukupnya ke akaun-akaun berikut:-

 A. NOORIZAN BINTI ARSHAD : 1-58208-0002976-0 (RHB)
 B. NURUL HAYAT BT MAHD BOKKHARI : 151306768674 (MAYBANK)

3. emelkan bukti pembayaran yang telah dibuat ke hana.arisya@gmail.com,  
4. Lima e - cerpen itu akan dihantar ke alamat emel anda sebaik sahaja bukti pembayaran diterima.




  BORANG PESANAN EBOOK CERPEN




Name:

Email Address:

No Phone:
Form provided by Freedback
This HTML form was created by Freedback.




88 comments:

  1. salam...akaun maybank ader tak..??
    agak rumit sikit klu akaun cimb..

    ReplyDelete
  2. @ummifarisha
    kak sofi dah masukkan no akaun maybank ank kak sofi

    ReplyDelete
  3. Salam kak sofi,

    Semlm saya da bank-in duit kat acc CIMB akak (lepas bank-in br perasan akak ade letak no akaun maybank gak tp tak pelah). then saya da email the proof plus sms akak.

    ReplyDelete
  4. salam kak ssofi...dah siap transfer dah...tq

    ReplyDelete
  5. salam..cuma perlu bankin rm9.90 ke?kos pos tak perlu yea?

    ReplyDelete
  6. salam...cuma perlu bankin rm9.90m ke?x perlu kos pos?

    ReplyDelete
  7. salam k sofi...

    sya dah transfer ac maybank anak akak...

    check email k..

    ReplyDelete
  8. maaf lambat balas, tp ecerpen dah dapat, kan,Sumayyah?

    ReplyDelete
  9. ummifarisha, kl belum dapat cerpen tu sume, cepat2 beritahu, ya!

    ReplyDelete
  10. e cerpen ni mcm beli e book, baca di komputer aje.thanx,ku punya hati

    ReplyDelete
  11. assalam...k'sofi sy da transfer kt acc ank akk...da terima x? -anis azma halim...

    ReplyDelete
  12. kak sofi semalam kita dah bank-in
    dekat maybank anak kak sofi rm 10
    & dah email slip bank sekali , ada
    dpt tak.

    ReplyDelete
  13. cikgu sofi.koleksi e-cerpen ni sbrnya dalam bentuk buku ke?ke dia mcm bace dkt blog???

    ReplyDelete
  14. salam, ecerpen ni dlm btk pdf, anda boleh baca di skrin komputer. kalau nak jadikan buku, print saja. thanxx..
    sofi

    ReplyDelete
  15. salam..knapa sy x jumpa num acc mybnk ank akak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xde bubuh dah. pakai akaun kak sofi sahaja... hehe. jangan gelabah, k.

      Delete
  16. buku ada lagi tak?

    ReplyDelete
  17. boleh order lagi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. ikut aje cara yang tertera..

      Delete
  18. salam sis just nk tya..kalo sy transfer pkai tenet banking cmne eh prove tu??kasi ref no ke?n satu lagi cimb ape?cimb biasa or cimb islamic..sory xtau coz 1st time

    ReplyDelete
  19. salam sis,hurm just nk tnya kalo transfer tru tenet banking nk kasi prove ape??ref no ke?sory ni 1st time ehhe..hurm cimb tu cimb ape?cimb berhad or cimb islamic?thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna cimbclicks ke? kalau cimbclicks, ikut je arahan yang ada. untuk notify, pilih sms ke beneficiary 014 301 6558. semudah tu aje, k.

      Delete
    2. hurm x..sy pkai hsbc..tu yg tya cimb islamic or cimb berhad..tkot slah transfer :)

      Delete
  20. harga rm10 jer ke? x caj pos

    ReplyDelete
  21. akak sy dh byr smlm.... form pon dah isi... sy ade email akak. akak check k. TQ

    ReplyDelete
  22. salam Sofi, saya dah bank in dah..so..dok tunggu e-cerpen masuk emel je nih!!..x sabo nak baca cerpen2 terkini..

    ReplyDelete
  23. jika ada antara nama2 di atas yg belum dpt ecerpen, sila emel ke hana.arisya@gmail.com ya! manalah tahu kut2 kak sofi terlepas pandang?

    ReplyDelete
  24. salam. kak sofi 5 cerpen tue xmasuk dlm buku tu ke?

    ReplyDelete
  25. salam, kak sofi baru sbntar td dah email bukti pembelian. nnt tolong check ye..tq.

    ReplyDelete
  26. kak t ada 5 cerpen tu aja atau semua skali?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumlah 49 kalau x silap, 5 tu yg blm pnah kuar kat blog

      Delete
  27. assalamualaikum akk sofi..saya nak tanya masih boleh order lagi ke ebook cerpen akk?kalau boleh saya nak bank-in kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada. boleh aje kalau nk order

      Delete
    2. salam kak..xder akaun mbb ke? rumit ckit dr m2u ke cimb ni hihih..

      -alom-

      Delete
  28. Salam kak..alom dah bnkin tadi rm10.. MawaRnie azmin.. wawa.alom@gmail.com... Dah bg bukti pyment tadi by sms pd no akak tu..form pon da anto.. Xsabo nk bc e cerpen hehehe

    -alom-

    ReplyDelete
  29. salam cik sofi.. saya da bank-in rm10 dlm akaun td.. mesej pn da td.. emel saya: ain_alhambra142@yahoo.com
    tak sabar nk tggu cerpen cik sofi.. terima kaseh ye! (^_^)

    Ainul Mardhiah Bt. Anwar Haryono~

    ReplyDelete
  30. sori ye sofi... mana no akaun maybank? kita dah order tp lom buat payment.. nak transfer from maybank akaun je mudah sikit..

    ReplyDelete
  31. salam kak sofi,

    saya nk beli e-cerpen akak. akak ade maybank acc tak?

    -nina-

    ReplyDelete
  32. salam kak,

    saya nk beli e-cerpen akak. akak ade acc maybank x?

    nina.natasha88@yahoo.com

    -nina-

    ReplyDelete
  33. akak, saya da bank in rm10 kt acc rhb akak. email saya: nina.natasha88@yahoo.com

    -nina-

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum
    Kak,sy dah submit purchasing form and emailed purchasing proof to your email address.my email address is nurulaqilah_razali@yahoo.com. Hope to receive your masterpieces soon ;)

    ReplyDelete
  35. Salam, Kak Sofi boleh bagi Akaun maybank

    ReplyDelete
  36. salam akak. sye dah bank in Rm10 td. email owines_99@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. salam .

    e cerpen ni sbnrnya ada brape tajuk utk yg RM9.90 ?
    5 or 45 tajuk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 45 (yg dah disiarkan ) + 5 (yg belum dsiarkan ) ...kiranya 49 buah cerpen lahh ....sy tolong jawabkan

      Delete
  38. sis..dah wat payment kat maybank....ref no : 1776386801...time:10.02 mlm.....15/3/2013

    tq,
    mariana binti abd malek

    ReplyDelete
  39. salam sis..sy dh wat payment..nnti check email sy k..sy dh attach bukti bayaran kat email..ni email sy.. suriatikmpp@gmail.com

    ReplyDelete
  40. salam sofi,

    akak ada order e cerpen
    da byr..kt act maybank ref no:1776685440
    masa 22.44.17, 16/3/2013

    tq,
    rohana ayob

    ReplyDelete
  41. Salam kak, AKAUN cimb ada x.

    ReplyDelete
  42. terimakasih kak sofi.

    ReplyDelete
  43. salam...dh wat payment.nnt try check emel ye...my emel marshdellow@yahoo.com

    tQ

    ReplyDelete
  44. Masih boleh order lagi ?

    ReplyDelete
  45. saya dh email kn bukti p'bayaran kat email kak sofi... ni pulak email saya ctmaryam1234@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Ambil order lagi ke?

    ReplyDelete
  47. akak kalau order nnt cerpen2 tu akak hntar ke email ke?

    ReplyDelete
  48. cmne nak oder semua cerpen2 kak sofi ni dr mula?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut aje arahan yg ada kat atas tu dik...

      Delete
  49. akak...tlg emailkan kat sy cmne nak beli semua kolesi cerpen akak ni..
    blinkalltheday85@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. salam...saya ada terima email tapi tak bolih buka...mesej yang keluar fail corupt...tolong email semula. dibah_03@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tolong notify kak sofi sama ada anda dah terima atau belum ecerpen ya. manalah tahu kut2 kak sofi terlepas pandang. kalau belum tu kak sofi nak minta maaf banyak2. insyaallah kak sofi emelkan secepat mungkin.

      Delete
  51. Maaf. E novel ini masih available?

    ReplyDelete
  52. Maaf nk tanya enovel nie still blh dibeli?

    ReplyDelete
  53. Saya dah bank in 23 september 2013. Sila email di cikcoach@gmail.com melalui Maybank.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tolong notify kak sofi sama ada anda dah terima atau belum ecerpen ya. manalah tahu kut2 kak sofi terlepas pandang. kalau belum tu kak sofi nak minta maaf banyak2. insyaallah kak sofi emelkan secepat mungkin.

      Delete
  54. Assalam k sofie. SAYA DAH Bank insemlm. Emailkan kepad haslinda.is@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tolong notify kak sofi sama ada anda dah terima atau belum ecerpen ya. manalah tahu kut2 kak sofi terlepas pandang. kalau belum tu kak sofi nak minta maaf banyak2. insyaallah kak sofi emelkan secepat mungkin.

      Delete
  55. Assalam k sofie. Saya dah email semlm melalui mbb. Emailkan kepada haslinda.is@gmail.com. Tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tolong notify kak sofi sama ada anda dah terima atau belum ecerpen ya. manalah tahu kut2 kak sofi terlepas pandang. kalau belum tu kak sofi nak minta maaf banyak2. insyaallah kak sofi emelkan secepat mungkin.

      Delete
  56. How to pay if saya duduk di seberang lautan di Down Under????

    ReplyDelete
    Replies
    1. xreti nk jawab soalan nih... Maaf ya

      Delete
  57. salam...dah order n bayar...bila blh dpt ya???

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tolong notify kak sofi sama ada anda dah terima atau belum ecerpen ya. manalah tahu kut2 kak sofi terlepas pandang. kalau belum tu kak sofi nak minta maaf banyak2. insyaallah kak sofi emelkan secepat mungkin.

      Delete
  58. AS salam saya dah bank in..dlm maybank..

    ReplyDelete
  59. assalam saya dah bank in di mbb dan dah email (zahrina mohamed)

    ReplyDelete
  60. assalam saya dah bank in di mbb dan email saya ina_hmy@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. assalam saya dah bank in dlm mbb..email saya ina_hmy@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  62. Salam kak sofi...saya dah wat payment ke akaun maybank yer...emel kuhoneyza@yahoo.com.my...tq...

    ReplyDelete

terima kasih kerana anda sudi singgah dan sudi komen.

Ping Busuk